Creating reports
with impact

 

As corporate reporting specialists our aim is to take your

corporate reporting to the next level. We build your story

with vision, creativity and accuracy. 

 

DTP specialist

(fulltime / parttime vanaf 32 uur)

Ben jij die creatieve perfectionist met oog voor detail, maar ook altijd het grotere plaatje ziet? Een DTP specialist in hart en nieren die onderscheidende concepten vertaalt naar volledig uitgewerkte, technisch correcte (communicatie)uitingen, zowel off- als online. We zoeken een teamplayer met humor en een positieve mindset die zich graag wil blijven ontwikkelen.
Een communicatief vaardig persoon, die initiatief toont en niet nerveus wordt van een naderende deadline. Spreekt dat je aan? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken.

Wat houdt de functie in?

 

Als DTP specialist bij DartGroup ben je verantwoordelijk voor creatieve doorvertaling van een verscheidenheid aan concepten en communicatiemiddelen. Je kent de merken waar je voor werkt, bewaakt de consistentie ervan en werkt vakkundig en vol precisie de middelen uit. Je bent net zo sterk in het begrijpen van conceptuele richtingen als in het creatief en gedetailleerd uitwerken ervan. Je werkt nauw samen met de creative director en de overige leden van het (creatieve) DTP-team. Verder heb je geen moeite om mogelijke verbetering of aanscherping (van het concept) af te wegen en op overtuigende manier te onderbouwen. Hierbij omarm je de gedachte dat het ‘pas klaar is als het af is’. Je werkt in een team dat wordt aangestuurd door de creative director.

Wie zijn wij?

DartGroup is een gerenommeerd Amsterdams bureau, met een geheel eigen karakter en een historie van ruim 50 jaar. Onze focus ligt op brand design, geïntegreerde communicatieconcepten en corporate reporting. Binnen deze laatste discipline zijn we een top 5 speler in Nederland. Begin dit jaar zijn we onderdeel geworden van ONLY Creative Entrepreneurs; een Nederlands netwerk bestaande uit verschillende bureaus, met ieder hun eigen discipline. Wil je meer weten over ONLY, kijk dan op only.nl.

 

Bij DartGroup kom je terecht in een dynamisch, niet-hiërarchisch team waar hard gewerkt wordt aan creatief én inhoudelijk onderscheidend werk. En dat doen we met net zoveel ervaring als ambitie en passie.

 

Wie zijn onze klanten?

 

Binnen ons diverse klantportfolio ligt het accent op b2b klanten, met af en toe een fijn uitstapje naar b2c. Zo werken we voor onder meer ABN AMRO, Arcadis, ASM, Enexis, KPMG, SPIE, Stage Entertainment, TenneT, TIP Trailer Services, Vopak en Wereldhave.

Wat breng je mee?

 

 • Liefde voor branding, design en (corporate) communicatie.
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring.
 • Een enthousiaste en positieve instelling, met oog voor detail.
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse (native) en Engelse taal.
 • Uiteraard ruimschoots bekend met de nodige software (Photoshop, InDesign, Illustrator, etc.)
 • Een nieuwsgierig, onderzoekend karakter en de drive om altijd een stapje verder te gaan.

 

Wat bieden wij?

 

 • Een prima, marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Interessante en uiteenlopende opdrachten voor fantastische klanten.
 • De ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een schitterende en inspirerende locatie, in hartje Amsterdam.
 • En laten we vooral niet vergeten: leuke collega’s.

   

   

   

Wil je meer weten?

 

We staan altijd open voor een leuk gesprek of een verrassende kennismaking

met het oog op een interessante samenwerking.