Creating reports
with impact

 

As corporate reporting specialists our aim is to take your

corporate reporting to the next level. We build your story

with vision, creativity and accuracy.DartGroup wint
Best Design Agency
of the Year

 

In de vandaag gepubliceerde FONK150 Best Agency of the Year is DartGroup uit de bus gekomen als Design Agency met de hoogste klanttevredenheid in de categorie middelgroot.

23 november 2022

 

De FONK150 Best Agencies of the Year wordt onder meer samengesteld aan de hand van onder actuele klanten onderzochte tevredenheid (een score van gemiddeld 8 of hoger is nodig voor een positie in de FONK150), zichtbare durf te vernieuwen, klantenlijst die ertoe doet, zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap, positieve zichtbaarheid in de media.

Sebastiaan van Rijnsoever (Managing Director van Dart): “Supertrots op dit mooie resultaat. Dit is toch waar je het uiteindelijk voor doet: tevreden klanten die onze inzet, aandacht en onze creativiteit waarderen. En ook zeer motiverend voor ons team om te zien dat hun drive en harde werken tot dit resultaat heeft geleid.”

 

Over DartGroup

DartGroup is een Amsterdamse ‘boutique’ Design Agency gespecialiseerd in het ontwerpen en tot leven brengen van betekenisvolle merken. DartGroup bestaat sinds 1968 en is sinds begin 2022 onderdeel van Only Creative Entrepreneurs. DartGroup werkt onder andere voor ABNAMRO, Arcadis, ASM, TenneT, Spie, TU Delft en Vopak.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sebastiaan van Rijnsoever, Managing Director van DartGroup,
via sebastiaan@dartgroup.nl of
+31 (0)6 250 91 008.