Creating reports
with impact

 

As corporate reporting specialists our aim is to take your

corporate reporting to the next level. We build your story

with vision, creativity and accuracy. 

 

Account manager

(fulltime / parttime vanaf 32 uur)

Ben jij die relatiebouwer die met liefde voor het vak en een commercieel oog investeert in bestaande en nieuwe connecties? Een warm persoon met een open mind en een scherpe blik, die over een breed scala aan communicatieskills beschikt. We zoeken een teamplayer die zowel account- als projectmanagement ervaring heeft, maar ook bekend is met branding en corporate communicatie en dit naar een hoger niveau wil tillen. Iemand die graag excelleert, zowel in- als extern.
Spreekt dat je aan? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken.

Wat houdt de functie in?

 

Als accountmanager voeg jij inhoudelijke en organisatorische waarde toe. Je kunt goed luisteren en analyseren en bent daarmee een uitstekende sparringpartner voor klanten, maar zeker ook voor collega’s. Je vertaalt vraagstukken naar heldere (de)briefings en weet deze uitstekend te managen. Ondertussen investeer je in en bouw je aan klantrelaties. Je bent daarbij positief kritisch en altijd nieuwsgierig. Verder ben je net zo sterk in het uitzetten van de grote lijnen als in het uitwerken van de kleine details. En dit alles doe je met een aanstekelijk enthousiasme. Je werkt in een team dat wordt aangestuurd door de strategy director.

Wie zijn wij?

 

DartGroup is een gerenommeerd Amsterdams bureau, met een geheel eigen karakter en een historie van ruim 50 jaar. Onze focus ligt op brand design, geïntegreerde communicatieconcepten en corporate reporting. Binnen deze laatste discipline zijn we een top 5 speler in Nederland. Begin dit jaar zijn we onderdeel geworden van ONLY Creative Entrepreneurs; een Nederlands netwerk bestaande uit verschillende bureaus, met ieder hun eigen discipline. Wil je meer weten over ONLY, kijk dan op only.nl.

 

Bij DartGroup kom je terecht in een dynamisch, niet-hiërarchisch team waar hard gewerkt wordt aan creatief én inhoudelijk onderscheidend werk. En dat doen we met net zoveel ervaring als ambitie en passie.

Wie zijn onze klanten?

 

Binnen ons diverse klantportfolio ligt het accent op b2b klanten, met af en toe een fijn uitstapje naar b2c. Zo werken we voor onder meer ABN AMRO, Arcadis, ASM, Enexis, KPMG, SPIE, Stage Entertainment, TenneT, TIP Trailer Services, Vopak en Wereldhave.

 

Wat breng je mee?

 

 • Ruime ervaring als accountmanager op het gebied van branding, design en communicatie.
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring.
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels (in woord en geschrift).
 • Een open en onderzoekende instelling met het lef om ook in complexe vraagstukken te duiken.

 

Wat bieden wij?

 

 • Een prima, marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Interessante en uiteenlopende opdrachten voor fantastische klanten.
 • De ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een schitterende en inspirerende locatie, in hartje Amsterdam.
 • En laten we vooral niet vergeten: leuke collega’s.

   

   

   

Wil je meer weten?

 

We staan altijd open voor een leuk gesprek of een verrassende kennismaking

met het oog op een interessante samenwerking.