Creating reports
with impact

 

As corporate reporting specialists our aim is to take your

corporate reporting to the next level. We build your story

with vision, creativity and accuracy. 

 

Design Director

(full-time of part-time vanaf 32 uur)

Ben jij onze nieuwe design director? Een inspiratiebron en sparringparter voor zowel onze creative directeur als de rest van het creatieve team.
Een prettig persoon met een open mind, overtuigingskracht en ambitie om Dart creatief en strategisch verder te ontwikkelen? We zoeken een teamplayer met ruime ervaring op het off- en online design gebied.

Wat houdt de functie in?

 

Als Design Director zorg je samen met de Creative Director en de rest van het Creatieve team van Dart voor hoogstaand en onderscheidend creatief werk. Samen ondersteunen jullie en geven jullie invulling aan onze ambitie om Dart creatief en strategisch verder te ontwikkelen tot een hoogstaande ‘boutique agency’ gespecialiseerd in het ontwikkelen en activeren van onderscheidende merkidentiteiten. 

 

1.     Liefde voor het werk

Je hebt een krachtige staat van dienst. Veel know-how. Mooi en gevarieerd werk op het gebied van zowel (corporate) identities en communicatie en ook retail- en consumentenmerken. Liefde voor het vak en stopt pas tot jijzelf en anderen tevreden zijn. No-nonsens, nauwkeurig, creatief gedreven en ook pragmatisch als het nodig is.

 

2.     Samen is niet alleen
Je gaat onderdeel uitmaken van het creatieteam van Dart. Maar dat niet alleen, je bent onderdeel van het complete team. Samen komen we tot iets moois. Samen met onze mensen van strategie, account, projectmanagers en dtp’ers. Belangrijk is dat degene die we zoeken een teamspeler is, open voor feedback, ons kan verrassen, nieuwe energie kan brengen en humor heeft.

 

3.     Simpel is het moeilijkst
Je maakt het ook niet moeilijker dan het is. Design is ook de kunst van weglaten en de essentie vinden en behouden. Het begint met een idee en dat op een zo heldere manier visualiseren. Soms uitdagend, omvangrijk en groots. Een andere keer minder uitdagend, snelheid vereist maar altijd kloppend en met liefde gemaakt.

Wat breng jij mee?

 

 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, je kunt jouw concepten en designs op een enthousiaste en overtuigende manier over de bühne brengen
 • Een moderne, allround designer (off- en online)
 • Een sterke holistische visie op merken en merkdesign
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Oog voor detail, flexibiliteit, enthousiasme, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid
 • Integer kunnen omgaan met vertrouwelijke gegevens

 

Jij...

 

 • Woont bij voorkeur in (de buurt van) Amsterdam
 • Bent een leuk mens, makkelijk en prettig om mee samen te werken
 • Bent een aanpakker; iemand die snel én nauwkeurig werkt
 • Positief-kritisch en nieuwsgierig ingesteld; je ziet eerder kansen en mogelijkheden dan beperkingen

 

Dit hebben wij jou te bieden

 

 • Een job waarmee je echt impact kunnen maken
 • Een veelzijdige baan in een enthousiast, ambitieus team met een hele goede werksfeer
 • Een heerlijke werkplek in het centrum van Amsterdam
 • Een salaris passend bij deze senior rol, plus vakantiegeld, plus een bijdrage in jouw pensioen
 • Flexibele werktijden, mogelijkheid om (in overleg) remote te werken
 • Per jaar 26 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • Ondersteuning bij jouw verdere ontwikkeling

 

Wie zijn wij?

 

DartGroup is een gerenommeerd Amsterdams designbureau. Wij hebben een passie om merken te maken en tot leven te brengen. We worden gedreven door creativiteit, kwaliteit en zijn tegelijk ook heel pragmatisch en nuchter in onze oplossingen en hoe we samenwerken.
Binnen Dart werken we als een hecht team, gaan we makkelijk en informeel met elkaar om, zijn de lijntjes kort, kan iedereen zichzelf zijn, bouwen we op elkaars kracht, gaan we confrontaties niet uit de weg, maar hebben we altijd respect voor elkaar.

 

Sinds begin 2022 zijn we onderdeel van ONLY Creative Entrepreneurs, een Nederlands netwerk van verschillende gespecialiseerde communicatie- en marketingbureaus.Wij werken met veel trots en waardering voor onder andere ABN AMRO, Arcadis, ASM, Enexis, KPMG, Pon, SPIE, Stage Entertainment, TenneT, TIP Trailer Services, Vopak en Wereldhave.

 

Enthousiast geworden? Reageer snel!

Wil je meer weten?

 

We staan altijd open voor een leuk gesprek of een verrassende kennismaking

met het oog op een interessante samenwerking.