Creating reports
with impact

 

As corporate reporting specialists our aim is to take your

corporate reporting to the next level. We build your story

with vision, creativity and accuracy. 

 

Office manager

(fulltime / parttime vanaf 32 uur)

Vind jij het heerlijk om je zaakjes op orde te hebben?
Wij zoeken een vrolijke en opgeruimde Office Manager die het heerlijk vindt om zijn of haar handen vol te hebben. Die zonder moeite verschillende taken combineert. Iemand die ervoor zorgt dat ons kantoor er altijd fantastisch uitziet, dat ons team zich thuis kan voelen en dat onze klanten en relaties een wow-ervaring hebben als ze bij ons langskomen.

Wat houdt de functie in?

 

Als Office Manager ben je de spin in het web binnen Dart. Het is een nieuwe functie, die we samen met jou gaan invullen. In elk geval zijn deze 3 domeinen belangrijke onderdelen van deze job.

 

1.     Facilitaire zaken

Ten eerste ben je verantwoordelijk voor de facilitaire zaken van Dart. Je zorgt ervoor dat ons kantoor op orde is, dat alles werkt zoals het moet werken. Je houdt ervan om het netjes en georganiseerd te houden, coördineert bijvoorbeeld de lunch en zorgt ervoor dat alles er is om lekker te kunnen werken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze schoonmaak en beveiliging. Ook stem je diverse zaken af met de andere huurders in ons pand.

 

2.     Ondersteuning personeelszaken

Daarnaast doe je administratieve werkzaamheden op het gebied van Personeelszaken. Van het beheren van vacatures tot de werving en preselectie van nieuwe collega’s. Ook speel je een belangrijke rol in het verwelkomen van nieuwe collega’s: je zorgt dat de administratie op orde is en je vindt het leuk om nieuwe mensen wegwijs te maken in ons kantoor en onze werkwijze. De bijbehorende documentatie houd je up-to-date. Tenslotte houdt je contact met onze vaste pool met freelancers.

 

3.     Ondersteuning interne processen en cultuur

Je zorgt voor teamgevoel, plant en coördineert interne updates, borrels en uitjes. Ook ondersteun je bij onze eigen marketing; zorgt dat onze website en presentaties up-to-date zijn. Als je dat leuk vindt, kun je ook onze projectmanagers ondersteunen bij hun werkzaamheden voor onze klanten. Daarnaast ondersteun je bij ons interne planningsproces.

 

Verder

 • In deze rol rapporteer je aan de Managing Director van Dart
 • De Office Manager is een nieuwe functie binnen Dart, dus we kijken uit naar jouw eigen inbreng en ontwikkelingswensen, zodat de rol goed bij jou past

 

Wie zijn wij?

 

 

DartGroup is een gerenommeerd Amsterdams designbureau. Wij hebben een passie om merken te maken en tot leven te brengen. We worden gedreven door creativiteit, kwaliteit en zijn tegelijk ook heel pragmatisch en nuchter in onze oplossingen en hoe we samenwerken.
Binnen Dart werken we als een hecht team, gaan we makkelijk en informeel met elkaar om, zijn de lijntjes kort, kan iedereen zichzelf zijn, bouwen we op elkaars kracht, gaan we confrontaties niet uit de weg, maar hebben we altijd respect voor elkaar.

 

Sinds begin 2022 zijn we onderdeel van ONLY Creative Entrepreneurs, een Nederlands netwerk van verschillende gespecialiseerde communicatie- en marketingbureaus.

 

Wij werken met veel trots en waardering voor onder andere ABN AMRO, Arcadis, ASM, Enexis, KPMG, SPIE, Stage Entertainment, TenneT, TIP Trailer Services, Vopak en Wereldhave.

Wat breng jij mee?

 

 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis van MS Office (Outlook, Excel en Word)
 • Oog voor detail, flexibiliteit, enthousiasme, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid
 • Integer kunnen omgaan met vertrouwelijke gegevens

 

Jij...

 

 • Woont in (de buurt van) Amsterdam.
 • Bent een leuk mens, makkelijk en prettig om mee samen te werken.
 • Bent een aanpakker; iemand die snel én nauwkeurig werkt.
 • Bent positief-kritisch en nieuwsgierig ingesteld; je ziet eerder kansen en mogelijkheden dan beperkingen.
 • Houdt overzicht en haalt uitdaging uit het schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
 • Hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

   

Natuurlijk willen wij ook graag dat jij met plezier bij ons werkt. Hier kun je bij ons op rekenen:

 

 • Een veelzijdige baan in een enthousiast team met een hele goede werksfeer.

 • Een heerlijke werkplek in het centrum van Amsterdam.

 • Een goed salaris: € 3.000 – € 3.500 (afhankelijk van ervaring), plus vakantiegeld, plus een bijdrage in jouw pensioen.

 • Flexibele werktijden, mogelijkheid om remote te werken. We kijken samen wat voor jou en ons ideaal is.

 • Per jaar 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur).

 • Ondersteuning bij jouw verdere ontwikkeling.

 • Verder krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en is er ruimte om de functie in te vullen zoals die past bij jouw interesses en ontwikkel wensen.

 

 

Enthousiast geworden?

 

Wil je meer weten?

 

We staan altijd open voor een leuk gesprek of een verrassende kennismaking

met het oog op een interessante samenwerking.